Wat vindt de Belastingdienst van meer uitgaven dan inkomsten?

Wat vindt de belastingsdienst van meer uitgaven dan inkomsten?
in wezen komt het er op neer dat wanneer je net begint als ondernemer, je aanloopverzliezen kent. Deze kun je verrekenen met winsten in de toekomst en winsten uit het verleden. Die kunnen respectievelijk “carry back” en “carry forward” genoemd worden.

Als er sprake is van aanloopverliezen of om een andere reden, dan valt dit met inkomsten uit het verleden te verrekenen. Ook met toekomstige inkomsten is dit mogelijk. Bovendien bestaat er de mogelijkheid van “middeling”, het verspreiden van inkomsten over een aantal jaren. U kunt er voor kiezen de middeling verspreid over 3 jaar te doen. Het is dan mogelijk dat u belastingteruggave ontvangt, vanwege het feit dat inkomtenverdeling nu over 3 jaar uitgevoerd wordt. Bovendien is er een drempel wat betreft het terugbetalen van niet gelden. Dit is vrij gebruikelijk bij de Belastingdienst.

 

 

Leon

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website van Wimax administratiekantoor gebruik gemaakt van cookies.